Gün sabah okulumuzda her ülkenin projemizin konusu olan 3D hakkında sunularını ve tasarlanan takvimlerini sunması ile başladı. Daha sonra hediyelerini veren ülkeler yöresel yemeğimiz olan yaprak sarmasının yapımını bizzat deneyimledi. Öğle yemeği olarak yine yöresel yemeklerimizden biri olan döner, yaprak sarması ve baklava yenildikten sonra okulumuzda her yıl düzenlenen bahar şenliği başladı. Şenlikte oyun havaları ve müzikler eşliğinde elma yeme, halat çekme, sandalye kapmaca, yumurta taşıma, parkur, balon patlatma ve çuval yarışları düzenlendi. Gelen misafirlerimizden birçok öğrenci ve öğretmen de okulumuz öğrencileri ile birlikte bu yarışmalara katıldı. Şenlikten sonra Çorum'un önemli tarihi eserlerini barındıran Çorum Müzesi'nin ziyareti ardından akşam kaldıkları otelde düzenlenen geleneksel Türk kutlamalarından biri olan kına gecesinde bir araya geldi. Kına gecesinde okulumuz görevli öğrencileri tarafından hazırlanan Türk yemekleri ve müzikler eşliğinde eğlenceli vakit geçiren öğretmen ve öğrencilere gecenin sonunda sertifikaları takdim edildi.