ÇORUM / MERKEZ - 15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesi

DIGI-ABLE- Özel Eğitim öğrencileri için Dijital Erişilebilirlik (KA 210-SCH)

Okulumuz, ortagi oldugu “DIGI-ABLE- Özel Eğitim öğrencileri için Dijital Erişilebilirlik (KA 210-SCH)”  Erasmus projesi kapsamında 05-08/02/2024 tarihinde  İspanya’nin Granada şehrine bağlı Orgiva kasabasında, proje toplantısına katıldı.  Ispanya'nin ev sahipliginde yapilan toplantiya diger proje ortaklari Portekiz ve Kuzey Makedonya'dan da temsilciler katildi. Okulumuzu İngilizce Öğretmeni Selda TARHAN ve Rehber Öğretmen Ramazan YILMAZ'in temsil ettiği toplantıda  Özel Eğitim öğrencilerinin teknolojiyi ve dijital yontemleri kullanarak topluma entegrasyonunu sağlamak, ozguvenini geliştirerek bilgi ve  becerilerini artırmak amacıyla yapılacak çalışmalar görüşüldü. Proje ortagi ulkelerdeki iyi uygulamalarin tespit edilerek yayginlastirilmasi amaciyla temsilciler ülkelerinde ve okullarındaki özel eğitim uygulamaları hakkında sunumlar gerçekleştirdi.  Ayrıca projenin uygulanması için sonraki adımlar gözden geçirildi. Bir sonraki hareketlilik için tarih belirlendi. Kültürel gezilerin de yer aldığı Ulusötesi Proje Toplantısı (Transnational Project Meetings / TPM) başarılı ve verimli bir şekilde sonuçlandı.

Yayın: 15.02.2024 - Güncelleme: 15.02.2024 11:39 - Görüntülenme: 104