ÇORUM / MERKEZ - 15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesi

Murat ÖNCÜL - Okul Müdürü

26.08.170  Ortaköy /Karahacip  Köyü  / ÇORUM  doğumlu olup ilkokulu Karahacip İlkokulunda bitirmiş, Çorum İmam Hatip Lisesinde ortaokul birinci sınıfı okuduktan sonra Devlet Parasız Yatılı sınavı sonucu yerleştiği Kırıkkale İmam Hatip Lisesinde ortaokul ve lise eğitimini tamamlayıp Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Bölümüne 1990-1991 Eğitim Öğretim Yılı’nda kaydolmuş, 1995 yılında Lisans programını bitirmiş, aynı yıl Zonguldak / Gökçebey İlköğretim Okulunda göreve başlamış, sırasıyla 1999-2000  yılları arasında Çorum Bekir Aksoy İlköğretim okulu, 2001-2004 yılları arasında Mustafa Kemal İlköğretim okulu, 2004-2013 yılları arasında Öğretmen Mukadder Akaydın Anadolu Lisesinde öğretmenlik yapmış, 2013 Eylül’ünde Çorum Özel eğitim Meslek Lisesine Öğretmen olarak başlamış, aynı okulda müdür yardımcılığı ve müdür vekilliği yaptıktan sonra 2015 yılında Bahçelievler Anadolu Lisesine Okul Müdürü olarak atanmış, bir yıl bu okulda görev yapmıştır.  2016 Eylül’ünden itibaren 15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesine Okul Müdürü olarak vekaleten görevlendirilmiş olup halen bu görevini sürdürmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.