ÇORUM / MERKEZ - 15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesi

Ekm

Okulumuz 9-D sınıfı öğrencileri Felsefe öğretmenimiz Emine ÇİMEN AKDAĞ rehberliğinde yazar Richard BACH’ın “Martı” adlı kitabının panelini gerçekleştirdi. Panelimizi, okul müdürümüz Sayın Murat ÖNCÜL, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz  beğeniyle izledi. Program sonunda okul müdürümüz Murat ÖNCÜL güzel ve etkili bir program olduğunu söyleyerek paneli hazırlayan Emine ÇİMEN AKDAĞ öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür etti.

Ekm

13,10.2010 tarihinde lisete güncellenmiştir.

2017 Ekim Ayı Pansiyon Nöbet Çizelgesi

anket

Eyl

eylül ayı pansiyon belletmen listesi

Eyl

2017-2018 Öğretim yılında okulumuzun kayıtlı öğrencilerden paralı ve parasız yatılı barınmak isteyenlerin başvuru evrakını incelemiştir.

Eyl

9. sınıfa yeni başlayan öğrencilerimize uyum programı yapılacaktır.

9 Sınıf öğrencilerimizin pansiyon kayıt takvimi ve gerekli belgeler ekdedir.

Haziran ayı Pansiyon Nöbet Çizelgesi

Nis

01.05.2015 Pazartesi Günü Yapılacak Olan "Yıl Sonu Müzik Dinleti" mize Davetlisiniz.

Nis

Mayıs ayı Pansiyon Nöbet Çizelgesi

Mrt

10 Nisan 2017 Pazartesi gününden itibaren okulumuzda uygulanacak olan yeni ders programımız