ÇORUM / MERKEZ - 15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesi

Ekm

Okulumuz 9-D sınıfı öğrencileri Felsefe öğretmenimiz Emine ÇİMEN AKDAĞ rehberliğinde yazar Richard BACH’ın “Martı” adlı kitabının panelini gerçekleştirdi. Panelimizi, okul müdürümüz Sayın Murat ÖNCÜL, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz  beğeniyle izledi. Program sonunda okul müdürümüz Murat ÖNCÜL güzel ve etkili bir program olduğunu söyleyerek paneli hazırlayan Emine ÇİMEN AKDAĞ öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür etti.

Ekm

“Anadolu Mektebi” adlı okuma grubunun okulumuzda düzenlediği  “Hikayemizin Yarım Asırlık Yerli Sesi Mustafa KUTLU” adlı panel okulumuz konferans salonunda 10 Ekim 2017 tarihinde yapıldı.

Vildan KARADUMAN ”ın panel başkanı olarak görev aldığı etkinlikte Burdur ilimizden Elif TANRIÖVER  Karaman ilimizden Sakine ERDEM,     Isparta ilimizden Şerife Nur GÜRÜLER ve Çorum ”dan Nisanur TAVUKCI panelist olarak görev aldılar. Başarılı bir panelin ardından kısa bir konuşma yapan Mehmet çetin okumanın önemine değindi.

Bu çalışmaları başlatan eski bakanlarımızdan Sami GÜÇLÜ beyefendiye, Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, organizasyonun başında olan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Hüseyin KIR”a ve Mehmet ÇETİN beye ve grupları çalıştıran öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

10 Ekim 2017 salı günü saat 16:30 da okulumuz öğrencileri, okul müdürümüz Murat ÖNCÜL,  müzik öğretmenimiz Nihat VARDAR ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Sedat ŞAVŞETLİ eşliğinde 15 Temmuz gecesi yaşanan alçak darbe girişimini engellemek için Cumhurbaşkanlığı külliyesine koşan vatandaşlarımız arasında olan hemşerimiz Akif KAPAKLI “nın kız kardeşine anlamlı bir taziye ziyareti gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz şehidimizin yaşam hikâyesini şehidin eniştesi Rıza TANRIKOLOĞLU ve şehidin kız kardeşinden dinleyerek şehidimizi yakından tanıma fırsatı buldular.